Cursussen & Workshops

Workshops

Naast deze individuele consulten zijn er in de praktijk ook regelmatig andere activiteiten zoals:

 • Workshops
 • Cursussen
 • Thema avonden

Interessant als verdieping voor jezelf of gezellig met vrienden/vriendinnen of familie!

Via de agenda op deze website, social media, maar ook via een nieuwsbrief die maximaal 8 keer per jaar verschijnt, kan je lezen welke activiteiten er zijn. Wil je deze nieuwsbrief vrijblijvend en gratis ontvangen? Kijk bij contact hoe je jezelf hiervoor kunt aanmelden!

Huis van je Leven

Workshop “Balans” € 30,= per persoon

In mijn praktijk bied ik coaching met behulp van een bijzonder effectieve methode: Het Huis van je Leven ©. Hierbij staat het Huis symbool voor jouw leven en de kamers zijn de verschillende leefdomeinen. Wanneer je aan alle leefdomeinen voldoende aandacht kan geven, is je leven in balans. Als dat niet zo is, is er vaak sprake van het verlies van overzicht en ontstaat er een disbalans. In veel gevallen besteden we aan een of meerdere leefdomeinen veel tijd, al dan niet noodgedwongen en komen we te weinig toe aan de kamers waar je eigenlijk zou willen zijn of waarvan je weet dat er meer aandacht voor nodig is dan je nu geeft. Ontevredenheid, frustratie, overbelasting. Het huis van je leven is een beproefde methode om weer overzicht en inzicht in de verschillende leefdomeinen van jouw leven te krijgen. Door dit inzicht krijg je weer grip op je leven, wordt de balans hersteld en krijg je handvaten voor oplossingen. Je krijgt weer uitzicht op de mogelijkheden en dat geeft rust en balans. Om jou de mogelijkheid te bieden om eens kennis te maken met jouw Huis van je Leven, bied ik een Kennismakingsworkshop aan.
Inhoud:

 • Uitleg over het Huis van je Leven
 • Aan de slag met het Huis van je Leven
 • Conclusies; je gaat met handvaten en nieuwe inzichten naar huis!

Voor wie is deze methode geschikt? Deze methode is eigenlijk geschikt voor iedereen, maar ik geef hieronder een opsomming van waar je aan kan denken:

 • Je hebt iets ingrijpends in je leven hebben meegemaakt, denk aan een scheiding, arbeidsongeschiktheid, overlijden van een gezinslid, ziekte van je partner, van je kind.
 • Je bent mantelzorger
 • Je hebt een burnout of raakt burnout
 • Je hebt Niet Aangeboren Hersenletsel
 • Je hebt moeite om prioriteiten te stellen en het overzicht te bewaren.
Duur: 2 uur
Groepsgrootte:
Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 4 personen, zodat iedereen ruimschoots de aandacht krijgt, die nodig is. De minimale groepsgrootte is 3 personen. Bij voorkeur plaats ik mensen met dezelfde hulpvraag in een groep.

Adem

Ademlessen voor vrouwen

Adem-/Meditatie- en Visualisatie oefeningen rondom een vrouwenthema.

Hoe vaak vindt het plaats? 1x per 2 weken

Hoe lang duurt een les? De deur gaat een kwartier van te voren open. De les duurt een uur. Na de les is er nog de mogelijkheid om een kopje thee of iets anders te drinken.

Hoe groot is de groep? Ik bied de lessen aan voor kleine groepen van maximaal 3 vrouwen.

Hoe werkt het? Passend bij de vrouw van nu, werk ik niet op basis van een abonnement, maar met strippenkaarten. Het voordeel hiervan is dat je ook eens een les kan missen als je om welke reden dan ook niet kan komen.

Wat kost het? Een strippenkaart van 5 lessen: € 55,=, 12 weken geldig.
Een strippenkaart van 10 lessen: € 95,=, 26 weken geldig.
Deze prijs is inclusief alle lessen, materialen, thee, oefeningen voor thuis. Er zijn geen extra inschrijf- of administratiekosten en er is geen opzegtermijn. Als de strippenkaart op is, kan je ervoor kiezen om een nieuwe te kopen of te stoppen.

Speciale aanbieding!

Als je jezelf samen met iemand anders aanmeldt, krijgen jullie ieder € 2,50 korting!

Ik geef een paar keer per jaar geplande workshops, waarbij de datum en tijd vaststaat.

Het is zeker ook mogelijk om in overleg een datum te plannen als je met een groepje van minimaal 4 personen bent. Individueel aanmelden kan ook; dan bekijk ik of er op korte termijn een groepje samengesteld kan worden en prikken we een datum.

Logo © 2021 Natuurlijk Geluk / Algemene Voorwaarden / Privacy