Natuurlijk Geluk

Nieuws

28 januari 2019:
Thema avonden

Vanaf 28 januari t/m 19 maart organiseer ik gedurende een aantal weken 5 thema avonden, met als onderwerpen: ademen en stress, de 4 temperamenten en Symboliek van bomen. In de agenda kun je de data vinden, wanneer deze in mijn praktijk worden gegeven.

12 januari 2019:
De Nieuwsbrief

Hier is hij dan: de vierde nieuwsbrief !
Heel veel leesplezier en natuurlijk met geluksgroeten van Natuurlijk Geluk.

Herfstwandeling

08 december 2018:
Ademevent om 10.30 uur of 13.30 uur

Dankbaar zie ik prachtige en snelle resultaten ontstaan door ademcoaching. Ik ben hier zo enthousiast over, omdat ik het heel fijn vind om te zien hoe mensen op deze manier snel en effectief geholpen kunnen worden en dat gun ik iedereen. Ik wil dit graag delen met jou.

Wat gaan we doen?

 • Allereerst leg ik uit wat ademcoaching is en wat het kan betekenen voor jouw lichaam, gezondheid en welzijn. Ik leg ook uit waarvoor je ademcoaching kan inzetten en hoe een ademsessie verloopt.
 • Daarna mag je zelf een ademsessie ervaren!
 • We sluiten de ademsessie af met een persoonlijke positieve boodschap.
 • Na afloop zitten we nog gezellig bij elkaar met een drankje en een hapje en is er de mogelijkheid om vragen te stellen of jouw ervaring te delen.
Voor wie is dit geschikt?
Voor iedereen, man of vrouw, die graag eens wil ervaren wat ademcoaching voor je kan betekenen en moedig genoeg is om eens iets nieuws te proberen en het zichzelf gunt om stappen te maken in het verbeteren van je gezondheid of persoonlijke ontwikkeling.

Wat kost het?
Deelname aan dit Event inclusief alle drankjes, hapjes en mijn professionele begeleiding kost slechts € 24,50 per persoon.

Ik bied dit event tijdelijk extra voordelig aan om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met ademcoaching. Ik gun het iedereen om dit moois te ervaren!

Tickets
Tickets bestel je via info@natuurlijkgeluk.nl. Je kan tickets bestellen voor het ochtend- of middagevent.
Wees er snel bij! Per event zijn er slechts 3 plekjes beschikbaar!

05 oktober 2018:
De Nieuwsbrief

Hier is hij dan: de derde nieuwsbrief !
Heel veel leesplezier en natuurlijk met geluksgroeten van Natuurlijk Geluk.

Herfstwandeling

10 oktober 2018:
Stiltewandeling Herfst om 09.00 uur

Hoe moeilijk is het om stil te zijn? Heel moeilijk! Want vaak gaan onze gedachten maar door en door. Een stiltewandeling kan je echt even stil maken van buiten en binnen. Het is een mooie manier om te oefenen met het stoppen van de ruis in je hoofd. We lopen een route door de natuur van ongeveer 1 uur, waarin niet gesproken wordt. Vooraf krijg je wel een paar tips om het stil worden in jezelf te vergemakkelijken. Ik heb het zelf al een paar keer mogen ervaren en ik merk dat ik het heel fijn vind om te doen. Het brengt ware rust en ik vind het leuk om jou dit ook eens te laten ervaren.

Bij voldoende animo, ben ik van plan om regelmatig stiltewandelingen te organiseren met verschillende startpunten en afwisselende routes. Omdat het zo fijn is! Het enige dat ik van je vraag, is om je van te voren even aan te melden, zodat ik weet hoeveel mensen ik kan verwachten en een kleine bijdrage voor koffie/thee en iets lekkers na afloop. Lijkt het jou leuk om mee te doen, ben je van harte welkom!

Jouw bijdrage: € 3,50.
Aanmelden via: info@natuurlijkgeluk.nl of een appje naar tel: +31 6 4012 1489.

Sale

26 augustus 2018:
Herfst aanbiedingen, zolang de voorraad strekt

Het is officieel nog geen herfst, maar terwijl het nog lekker even nazomert, start ik toch alvast met een herfstuitverkoop. Een aantal kruidenzalven bied ik aan voor een zacht prijsje. Van deze zalven komt de uiterste verkoopdatum nabij. Ik kan ze na deze datum echter niet meer verkopen. Er is niks mis mee en ze zijn ook na deze datum nog prima te gebruiken. Wie kan ik er blij mee maken?

Kruiden

Ik heb in de aanbieding:

 • Stinkende Gouwe Zalf: ter verzorging van verschillende soorten wratjes, likdoorns, eeltpitten, eksterogen.
 • Viooltjeszalf: ter verzorging bij een kriebelende, schrale, gevoelige huid, irriterende rode huid, vooral bij kinderen.
 • Brandnetelzalf: reinigend bij puistjes, bij huidblaasjes, trekzalf,
 • Berk - Heermoeszalf: verzorgend bij droge, schrale huid, bij transpireren bijv. zweetvoeten, natuurlijke deodorant, beschermt tegen bacteriën en schimmels.
 • Kastanjezalf: verzorgend bij stramme, stijve gewrichten, ontsierende aderen.
 • Knoflookzalf: verzorgt tenen en nagels, verzorgend voor de weerstand.
Nu: 3 potjes voor € 10,= (normale prijs € 4,75 per stuk). Wees er snel bij, want van sommige zalven heb ik er nog maar eentje! Ik heb overal een korte omschrijving gegeven. Vraag gerust om advies welke je het beste kan nemen. Ik vertel je er graag meer over!

Ook enkele zakken kruidenkuurthee en kruidendrinktheeën bied ik aan voor een leuke prijs:
 • Hart onder de Riem kruiden: helpt bij geestelijke druk en spanning.
 • Gewricht en Spier kruiden: werkt verzachtend op spieren en gewrichten, reinigend voor bloed en weefsel
 • Rustgevende kruiden: bevordert de nachtrust,- kalmerend en rustgevend, verlicht bij zwaar gevoel in het hoofd.
 • Luchtwegenkruiden: verzacht en beschermt de luchtwegen, geeft ondersteuning bij een moeilijke ademhaling.
 • Spijsverteringskruiden: bevordert de spijsvertering, kalmerend op de maag, verlicht na zwaar tafelen.
 • Leverkruiden: reinigende werking, ondersteunt de lever en gal, stimuleert de stofwisseling.
 • Overgang kruiden: bij ongemakken tijdens de overgang, bevordert een regelmatige overgang.
Kruidendrinkthee:
 • Bloemenweidemix
 • Engeltjes over de Tongmix
 • Vrolijke Vriendenmix
 • Goed Gemoedmix
Bovenstaand beschreven kruidentheeën bied ik aan voor € 5,= per twee zakken.
Badzout in de aanbieding, keuze uit:
 • Badzout voor de Huid
 • Badzout Rustgevend
Dit badzout bestaat uit zout van de Dode Zee, aangevuld met heilzame kruiden. Nu: € 3,= per zak naar keuze.

Combideal! 1 zak badzout en 1 kruidenzalf naar keuze samen voor € 8,50

!Gratis advies bij aankoop van de kruidenkuurthee/zalven en het badzout en bij ieder product een uitgebreide beschrijving en gebruiksaanwijzing! Bel, mail of app en ik reserveer jouw bestelling. Opsturen is mogelijk. Verzendkosten nader te bepalen, afhankelijk van de bestelling.
info@natuurlijkgeluk.nl
Tel: +31 6 4012 1489

Bij bestellingen vanaf € 15,= ontvang je bovendien gratis een leuke verrassing!
Maak nu extra voordelig kennis met deze cadeautjes uit de natuur!

Adem

21 augustus 2018:
Proefles: iets nieuws proberen

Adem is de weerspiegeling van hoe je leeft. Alles wordt in het lichaam opgeslagen en de adem reageert daar op. Op jouw gedachten en gevoelens, zowel positieve en negatieve. Ik heb al veel mensen met individuele coachsessies stappen in hun leven zien maken. Zoals ik eerder al aankondigde, start ik in het najaar met ademlessen voor vrouwen. Ik heb al veel ideeën over hoe ik deze lessen ga vormgeven en invullen. Telkens net iets anders en een mooi thema als kapstokje.

Allereerst start ik met een reeks proeflessen. Inhoud: - In deze proefles kan je ervaren hoe een les in elkaar zit en wat je gaat doen. - Het thema van de proefles is: “Iets nieuws proberen.”

Het vervolg:
Deze proefles is de eerste van een reeks met hetzelfde thema. Bij voldoende aanmeldingen, starten vervolgens de ademlessen voor vrouwen. Na de proefles kan je voor jezelf bepalen of je ermee verder wilt of niet en kan je een strippenkaart kopen voor de ademlessen. Het is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast.

Vriendinnenprijs!
Om met zoveel mogelijk vrouwen mijn enthousiasme te delen en omdat ik jou zo ontzettend deze ervaring gun, bied ik de proeflessen aan voor een vriendinnenprijsje van slechts € 7,50 per persoon.

Aantal deelnemers:
Het fijne van de ademlessen is dat ze aangeboden worden in een kleine groep van maximaal 3 vrouwen. Hierdoor ontvang je minder prikkels en is er veel individuele aandacht. Ook voor de proeflessen geldt een maximaal aantal deelnemers van drie vrouwen. Bij minimaal twee aanmeldingen, gaat de proefles door.

Voor wie zijn de ademlessen geschikt?
Voor elke vrouw, die het fijn vindt om even oprechte aandacht aan zichzelf te besteden. Uit het hoofd, in het lijf en eens ervaren hoe dat is. Je steekt er echt iets van op en je leert ook korte praktische oefeningen, die je kan toepassen in je dagelijks leven. In de flyer kan je meer lezen over de ademlessen . VOOR DEZE PROEFLES ZIJN NOG SLECHTS TWEE PLEKJES BESCHIKBAAR, DUS ALS JE MEE WILT DOEN; WEES ER SNEL BIJ EN MELD JEZELF AAN!

Aanmelden kan via info@natuurlijkgeluk.nl

Paardenbloem

24 mei 2018:
Inloopmoment

Het geplande inloopmoment a.s. woensdag 30 mei gaat niet door. Het inloopmoment wordt 1 dagje verschoven naar donderdag 31 mei van 10.30 - 11.30 uur. Loop vrijblijvend binnen. Gezellig dat je er bent. Er staat een drankje voor je klaar.

Paardenbloem

22 april 2018:
De Paardenbloem

Kijk eens wie we nu overal tegenkomen in volle bloei, stralend in het zonnetje? Juist ja! De Paardenbloem.

Overal te vinden in bermen, weilanden, tussen het gras. Nu in volle kracht. Dat is logisch, want de natuur geeft ons altijd wat wij op dit moment hebben. De lente is bij uitstek de periode van de grote schoonmaak. Dan bedoel ik niet ons huis (hoewel dit van oudsher ook heel gebruikelijk is), maar de grote schoonmaak van ons lichaam. Het orgaan dat zich o.a. hiermee bezighoudt is de lever. Alcohol, caffeïne, kleur- en smaakstoffen, suikers worden afgebroken door de lever. Samen met de galblaas, de alvleesklier, de nieren en de darmen vormt de lever een fabriekje die ervoor zorgt dat ons lichaam schoon blijft. Die fabriek heeft het tegenwoordig zwaar te verduren. Paardenbloem stimuleert de lever, de gal, de alvleesklier en bevordert de spijsvertering. Kortom: de grote lenteschoonmaak voor jouw lichaam!

Wat levert deze schoonmaak jou op? In ieder geval meer energie! Want een verzameling van afvalstoffen in ons lichaam maakt moe. Het innemen van dagelijks een paar druppels tinctuur van Paardenbloem en het toepassen van persoonlijke adviezen zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en bruist van energie. Wat een heerlijk gevoel in de lente! Gun jij jezelf deze bron van energie? , Neem dan contact met mij op. Ik adviseer om kruiden altijd onder deskundige begeleiding in te nemen. Dankjewel Moeder Natuur voor dit prachtige cadeau! De gele, zonnige paardenbloem en zoals altijd op het juiste moment!

Lentedag

30 maart 2018:
Lentedag

Programma Lentedag op donderdag 26 mei:

 • 10.00 uur: inloop en ontvangst met koffie/thee en gebak.
 • 10.30 uur: start het programma met een beleveniswandeling:
  Laat je onderweg verrassen door wetenswaardigheden over kruiden, leuke oefeningen en opdrachten om meer in het nu te komen en vooral…geniet!
 • 12.00 uur: einde wandeling : nabespreking van de wandeling met ruimte om notities te maken van wat je meegenomen hebt uit deze wandelervaring.
 • 12.30 uur: luxe lunch, inclusief drankjes
 • 13.30 uur: Huis van je leven; wat ruim je op, wat neem je mee en waar begin je weer?
 • 15.00 uur: Eerste hulp met kruiden: welke kruidenmiddeltjes kan je toepassen bij de hindernissen, die we in de lente tegen kunnen komen?
 • 15.30 uur: afsluiting programma met koffie/thee. Mogelijkheid om vragen te stellen of ervaringen te delen.
 • 16.00 uur: einde programma.
Om iedereen de juiste aandacht te geven, is er plek voor 8 personen…, dus geef je snel via contact op als je mee wilt doen! I.v.m. de voorbereiding is de sluitingsdatum voor opgave uiterlijk 23 mei.
Kosten € 55,= All in.

01 maart 2018:
De Nieuwsbrief

De eerste nieuwsbrief 2018 is uit!
Heel veel leesplezier en natuurlijk met geluksgroeten van Natuurlijk Geluk.

Boekenweek

11 maart 2018:
Natuurlijk Geluk in de Boekenweek

Vandaag start de boekenweek en wat een leuk thema dit jaar! Het thema : "Natuur." Dit is de combinatie van mijn twee grootste passies; de natuur en lezen/schrijven. Het kan voor mij niet mooier. Hier gaat mijn hart sneller van kloppen. Als kind las ik stapels boeken en ik vond het prachtig om zelf verhalen te schrijven. Om 7 uur 's morgens knipte ik het lampje boven mijn bed aan om nog even, voordat ik naar school ging, enkele bladzijden uit een boek te lezen. Mijn favorieten uit mijn kindertijd zijn: "Wipneus en Pim op Muggeneiland" en "De ster van Napels" van Nicole Boumaâza. Het eerste is naar mijn mening het spannendste boek uit de Wipneus en Pim reeks en het tweede boek gaat over een arm meisje dat haar droom werkelijkheid ziet worden.

Van de jaren 80 terug naar de Boekenweek van nu. Het Boekenweekgeschenk "Gezien de Feiten" is dit jaar geschreven door Griet op de Beeck en het essay is van de hand van Jan Terlouw en is getiteld "Natuurlijk." Rondom het thema "Natuur" worden allerlei activiteiten georganiseerd om de geschenken uit de natuur, met name ook op scholen, extra onder de aandacht te brengen. Mijn missie wordt zo toch maar even landelijk breed uitgedragen! Omdat ik hiermee iets te vieren heb, ga ik trakteren. Ik verloot twee prachtige natuurlijke cadeautjes onder alle inzendingen.

Wat kan je winnen?

 • 1x een uitgebreid natuurgeneeskundig consult van 1 uur t.w.v. € 45,= inclusief 1 middel gratis.
 • 1x een kort natuurgeneeskundig consult van 1/2 uur t.w.v. € 25,= inclusief 1 middel gratis.
Hoe kan je meedoen?

 • Ik ontvang graag van jou een leuke boekentip!
 • Maak de volgende zinnen af: De natuur betekent voor mij.......................
 • Ik kies voor een natuurlijke aanpak van mijn klacht(en), omdat........

Je mag hieronder tot en met uiterlijk 18 maart reageren, een pb sturen of mailen. Onder alle inzendingen verloot ik twee winnaars. De loting zal op 19 maart plaatsvinden. Ik zie jullie reacties met heel veel plezier tegemoet en ik wens jullie een inspirerende natuurlijke boekenweek toe.

De feestdagen

13 november 2017:
Feestelijke inloopdagen

Deze maand november en volgende maand december zijn er feestelijke inloopdagen, en wel op de volgende dagen:

 • Woensdag 22-11-2017 10:00-12:00 uur
 • Donderdag 23-11-2017 20:30-22:00 uur
 • Dinsdag 28-11-2017 20:30-22:00 uur

 • Vrijdag 01-12-2017 14:00-17:00 uur
 • Dinsdag 12-12-2017 20:30-22:00 uur
 • Donderdag 14-12-2017 10:00-12:00 uur

12 november 2017:
Stijl Market Panningen van 12.00 - 17.00 uur

Op zondag 12 november staat Natuurlijk Geluk met een kraam op de Stijlmarket in de voormalige SIF hallen in Panningen. Een superleuke en veelzijdige markt met ambachtelijke en lifestyle producten. Ook bij regenachtig weer gaat het door! Het is namelijk overdekt, dus niet weersafhankelijk!
Tijdstip: 12.00 - 17.00 uur.
Adres: Industrieterrein 4, 5981 NK Panningen.

Forever Living Products

23 oktober 2017:
De Webshop

De webshop m.b.t. de producten van Forever Living is sinds vandaag ook in de lucht. Deze is nu boven in het menu van website Natuurlijk Geluk te vinden.

18 oktober 2017:
De Nieuwsbrief

Hoera! Hier is hij dan: de eerste nieuwsbrief !
Heel veel leesplezier en natuurlijk met geluksgroeten van Natuurlijk Geluk.

14 augustus 2017:
Bezoek aan kruidendeskundige

Vandaag ben ik afgereisd naar Lelystad om daar mijn collega en kruidendeskundige Marlies Engels te bezoeken. Het was heerlijk om samen over het vak en de kracht van kruiden te praten. Ik heb meteen weer een paar mooie producten van haar ingekocht. Het betreft een voorraad tincturen en prachtige winterproducten, zoals zalven en een heerlijke thee.

28 juli 2017:
De workshops voor de maand september staan online in de agenda!

Wil je het ontspannen vakantiegevoel nog even vasthouden? Kom dan naar de kennismakingsademworkshop "Hallo Adem"

Wil je jezelf nog meer in je element voelen? Kies dan voor de workshop "In je element met je eigen temperament"

Een uitgebreide beschrijving van de workshops en de prijs (met een leuke aanbieding!) vind je op deze website bij cursussen en workshops.

24 juli 2017:
Informatie avond Villa Balans partnergroepen

Woensdag 27 september 2017 van 20.30-21.30 uur
Heb je interesse om deel te nemen, maar wil je graag eerst even kennis maken of meer informatie? Kom dan gratis en vrijblijvend langs!

Huis van je Leven

04 juli 2017:
Huis van je Leven | Hersenz

De Huis van je Levenmethode is een prachtige vorm van coaching (zie ook artikel Hersenz.nl), die je bij mij kan volgen. Ik ben blij met de eerste resultaten van dit onderzoek. Ik werk al ruim 17 jaar met mensen met NAH; Niet Aangeboren Hetsenletsel in mijn functie als logopedist. In al die jaren heb ik gezien hoe NAH het leven van de getroffene, maar ook dat van naasten overhoop kan halen. Ik ben blij dat ik als Huis van je Levencoach nu ook vanuit een andere invalshoek aan deze doelgroep weer overzicht, inzicht en uitzicht kan bieden. Neem met mij contact op voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

15 juli 2017:
Een extra openingsviering! van 10.30-12.30 uur

Herkansing! Op verzoek van velen die helaas niet aanwezig konden zijn op de andere openingsdagen, vindt er een extra openingsdag plaats op zaterdag 15 juli van 10.30-12.30 uur. Ben jij benieuwd naar mijn nieuwe praktijk en wil je graag alsnog een kijkje komen nemen? Grijp dan deze kans. Iedereen is van harte welkom!

01 juli 2017:
De Villa Balans partnercontactgroepen starten in oktober!

Ben jij partner van iemand met een psychische aandoening? De partnercontactgroep biedt jou een luisterend oor en gelegenheid om je verhaal te delen, informatie en tips uit te wisselen met mensen die net als jij in hetzelfde schuitje zitten en weten hoe het is en voelt om partner van te zijn. Aandacht vragen voor jezelf is vaak een hele stap. Informeer gerust van te voren of loop gewoon eens een keer binnen. De koffie of thee staat voor je klaar, je bent welkom! Alles mag en niks moet. De partnercontactavonden vinden plaats in mijn praktijk; een tuinhuis achterin mijn tuin. Rustig en vertrouwd. De partnercontactavonden zijn gratis en vinden periodiek plaats.

Spijsverteringskruidenthee

24 juni 2017:
Spijsverteringskruidenthee

De maag- en buikkrampen van mijn zoon verholpen door middel van een kopje spijsverteringskruidenthee. Anderhalf kopje was voldoende voor een rustige nachtrust zonder pijn.

Goudsbloemzalf en Weegbreezalf

21 juni 2017:
Goudsbloemzalf en Weegbreezalf

De bestsellers van Natuurlijk Geluk op dit moment. Het gouden duo voor de warme zomerdagen en als Eerste Hulpmiddelen, ook op vakantie. Weegbreezalf: Eerste Hulp bij vallen, schaven, snijden, insecten- en kwallenbeten. Goede ervaringen van klanten, die aangeven dat pijn en jeuk meteen verdwijnt. Goudsbloemzalf: Eerste Hulp bij vallen, schaafwonden, branden en andere ongelukjes. Ook ter verzorging van voeten/handen bij een ruwe, droge huid, kloven en eelt. Deze zalven bestaan uit biologische bestanddelen; puur natuur en zuinig in het gebruik. De zalven zitten in handige potjes om mee te nemen in je koffer of tas.

AANBIEDING! Als je uiterlijk 1 juli 2017 een of twee zalven bij mij besteld, krijg je er bovendien een handig minipotje bij, dat je zelf kan vullen en bijvoorbeeld aan je kind mee kan geven. De zalven kosten € 4,75 per stuk. Bestellen? Stuur een mail naar info@natuurlijkgeluk.nl
Laat die zomer maar komen!

17 & 18 juni 2017:
Villa Balans en Natuurlijk Geluk op tv!

Villa Balans heeft een film van 2 minuten in het tv programma "Samen Sterk." Hierin wordt besproken waar Stichting Villa Balans voor staat en wat we doen. Ook ik ben hierin te zien als Villa Balanscoach.
Uitzendingen:

SBS 6 "Samen Sterk"
zaterdag 17 juni 2017: 16.30 uur
zondag 18 juni 2017: 12.00 uur

Gemist? Geen nood! Het filmpje komt ook op deze website.

Smeerwortelzalf

17 juni 2017:
Smeerwortelzalf

Dankbaar ontdek ik weer een cadeautje van de natuur. Stress en spanning hoopt zich vaak op in nek en schouders. We zitten vaak lang achter de laptop/computer of we maken veel dezelfde bewegingen. Zoals ook bij mij. Smeerwortelzalf dankjewel! Na 1× smeren zakt de pijn na een uurtje volledig weg en kan ik mijn nek al veel beter draaien. Smeerwortel: eigenlijk klinkt de naam niet zo mooi als de plant in werkelijkheid is. Met prachtige paarse bloemen een echt juweeltje van buiten, maar ook van binnen.

Heb je last van je spieren/pezen/gewrichten Door overbelasting? Deze Smeerwortelzalf is bij mij te koop voor € 4,75. Bel of mail Natuurlijk Geluk en ik zet een potje voor je klaar.

10, 11 & 14 juni 2017:
Opening Natuurlijk Geluk!

Na maanden hard werken, is het zover. Natuurlijk Geluk is een feit. Benieuwd? Je bent van harte welkom tijdens een van de openingsdagen om een kijkje te komen nemen. De deuren zijn geopend:

 • 10 juni van 13.00 - 18.00 uur
 • 11 juni van 10.00 - 14.00 uur
 • 14 juni van 20.00 - 21.30 uur
Ben je verhinderd op één van deze dagen, maar wil je toch graag komen kijken? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Ik vind het leuk om mijn droom met je te delen!

26 mei 2017:
TV Opnamedag Villa Balans en Natuurlijk Geluk

De opnamedag voor het programma "Samen Sterk" van SBS 6. Het was een prachtige zonnige dag op een adembenemende locatie: De Uylenburg in Delfgauw. Met fijne mensen om me heen heb ik een heerlijke dag gehad. Er zijn diverse opnamen gemaakt, waarbij we dankbaar gebruik maakten van de prachtige omgeving. Er was veel overleg mogelijk en het opnameteam was prettig in de omgang. Na afloop hebben we nog gezellig met de initiatoren van Villa Balans en de andere Villa Balanscoaches geluncht. Daarbij bespraken we alle mooie toekomstplannen die Villa Balans nog heeft. Wij hebben een missie en gaan ervoor! De komende tijd zullen jullie nog vaak van ons horen. Terugkijkend op deze dag voel ik mij tevreden en ben ik een ervaring rijker, die ik voor geen goud had willen missen.

Logo © 2021 Natuurlijk Geluk / Algemene Voorwaarden / Privacy