Natuurlijk Geluk

Wie ben ik

Nathalie

Graag stel ik mezelf even voor. Maar ja, hoe doe je dat; jezelf voorstellen op papier? Ik ga het toch proberen! Mijn naam is Nathalie, hetgeen betekent “eerstgeborene” en dat klopt. Ik ben de oudste dochter uit een gezin van twee.

Sinds 2000 werk ik als Logopedist in voornamelijk de ouderenzorg. Gezondheid in alle opzichten en de mens achter het gezicht, hebben mij altijd geïnteresseerd. Door het samenwerken met ouderen heb ik geleerd dat het niet uitmaakt hoe oud je bent; iedereen wil ondanks zijn of haar beperking het beste uit zichzelf halen en doelen stellen om verder te kunnen gaan in het leven.

Mooie, maar ook ingrijpende en verdrietige gebeurtenissen in mijn leven hebben mij gevormd tot de persoon die ik nu ben. Geluk zit vaak in de kleine dingen; een mooie bloem, een fladderend vlindertje, het eerste zonnetje, schone lakens als je ziek bent. Het is een cliché, maar o zo waar. Deze ervaringen neem ik mee als therapeut en coach en in mijn dagelijks leven. Enkele jaren geleden voelde ik dat ik een andere weg wilde bewandelen en dat ik mezelf ook op andere vlakken wilde ontwikkelen. Door allerlei gebeurtenissen was ik opgebrand en zocht ik naar iets dat mij weer energie zou geven. In 2015 ben ik gestart met een opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut en een opleiding tot ademcoach. Met beide diploma's op zak ben ik me verder gaan verdiepen door middel van allerlei cursussen en workshops. Ik heb mijn hart gevolgd en nu is er geen weg meer terug. Ik voel me als een vis in het water! Hierin kan ik mijn creativiteit, passie en intuïtie kwijt.

Deze nieuwe route naar geluk heeft nu geleid tot mijn eigen praktijk, want ik wil al dit moois zo graag met u delen! Ik gun iedereen een natuurlijke weg naar geluk! Hiermee bedoel ik dat iedereen zijn of haar eigen weg heeft te gaan vanuit zijn of haar natuurlijke kracht.Hierbij zie ik mezelf als een metgezel die naast je gaat en hier en daar iets aanreikt wanneer dit nodig is. Je hoeft het immers niet alleen te doen!

Op mijn pad kwam ik nog iets moois tegen; Villa Balans. Een landelijk platform dat zich in het bijzonder inzet voor partners van iemand met een psychische aandoening. Als ervaringsdeskundige gaat mijn hart uit naar deze vaak vergeten groep. Op deze website vind je meer informatie over mijn activiteiten als Villa Balanscoach.

Wees welkom en onderzoek gerust vrijblijvend wat ik voor je kan betekenen!

Logo © 2021 Natuurlijk Geluk / Algemene Voorwaarden / Privacy