Natuurlijk Geluk

Producten

Jezelf fit en gezond voelen, is een optelsom van meerdere facetten. Ik vind het belangrijk om jou een totaalpakket te kunnen bieden en daarom zijn er in mijn praktijk heel veel natuurlijke producten te koop, die jou verder kunnen helpen. Dit zijn producten, die ik zelf heb ervaren en waar ik 100% achter sta. Ik gun jou deze ervaringen ook! Als je bij mij een product koopt, kan je altijd rekenen op een goed advies en een optimale begeleiding.

De producten zijn verkrijgbaar in mijn praktijk, ook via de vrije verkoop. Neem een kijkje in de agenda en op de nieuwspagina wanneer er inloopmomenten en speciale verkoopdagen zijn. Wees welkom!

Polderkol

Polderkol

De Polderkol maakt diverse kruidenproducten om de gezondheid te bevorderen, te ondersteunen en te verzorgen. Denk hierbij aan kuurtheeën, massage olieën, kruidenzalven en tincturen. Alle producten zijn gemaakt van Biologische kruiden uit de tuin of verzameld in de omliggende natuurgebieden. Er wordt alleen gebruik gemaakt van kruiden die hier in Nederland voorkomen of vroeger voorkwamen. Omdat steeds meer kruiden in het wild verdwijnen is de kruidentuin inmiddels ook een  verzamelplek geworden van  kruiden die vroeger heel bekend waren in Nederland maar nu inmiddels bijna verdwenen zijn.

De kruiden worden op ambachtelijke wijze verwerkt tot de diverse producten. Er wordt alleen gebruik gemaakt van  natuurlijke grondstoffen, zonder chemische toevoegingen, onder controle van het SKAL-keurmerk.

Ik adviseer jou graag welke producten bij jou passen en geef jou hierbij een optimale begeleiding. Ik ben enthousiast en jij kan het worden!

Pure by Vicky

Pure by Vicky

Pure by Vicky maakt zelf op ambachtelijke wijze allerlei heerlijke verzorgingsproducten zoals zepen, bodybutters, scrubs. De zepen gemaakt in fabrieken bevatten talg, kleurstoffen, geurstoffen en conserveringsmiddelen die de huid belasten en zelfs kunnen beschadigen. Door de ingrediënten van een machinaal vervaardigd zeepstuk zal de huid sneller uitdrogen. Een machinaal vervaardigd zeepstuk bevat namelijk geen  glycerine, wat een natuurlijke vocht-inbrenger is. Een 100% natuurlijke zeep bevat glycerine, en heeft daarom ook een hydraterende en voedende werking voor de huid. Deze natuurlijke zeep reinigt de huid op milde wijze. Natuurlijke zepen bevatten verzorgende oliën die de huid egaal maken en laten stralen en zijn te herkennen aan de subtiele geur en natuurlijke kleuren. Wanneer je een natuurlijke zeep gaat gebruiken, ga je zelf het verschil ondervinden!

Forever Living

Forever Living

Forever Living zet zich voortdurend in om de beste bronnen uit de natuur te vinden en te gebruiken, voor je gezondheid, persoonlijke verzorging en je schoonheid. Zij willen deze schatten met de rest van de wereld delen. Belangrijkste bron hierbij is de Aloë Vera. Forever combineert het beste uit de natuur en de wetenschap om de goede eigenschappen van de Aloë Vera aan te vullen, te accentueren en te verbeteren. Forever's scala aan supplementen, dranken en verzorgingsproducten, gecombineerd met gezonde en evenwichtige voeding, biedt de weg naar vitaliteit en welzijn.

Het Forever F.I.T. programma bestaat uit 3 krachtige productpakketten, C9, F15, and VITAL 5. Forever F.I.T. biedt u alles wat u nodig heeft om u beter te voelen en er beter uit te zien. Ik gun jou dat je de volgende persoon bent, die ervaart wat de vele voordelen van Aloë Vera zijn. Ik kan je hierin adviseren en begeleiden.

Via de webshop kunnen alleen de Forever Living produkten besteld worden. Je kunt hier ook de brochure downloaden. Persoonsgegevens zijn alleen bij Forever bekend i.v.m. de wet bescherming persoonsgegevens en worden niet aan mij bekend gemaakt. Als je graag advies en begeleiding wenst bij bestelling via de webshop, neem dan contact met mij op.

   Video: RTL4
Forever Living "Altijd Jong"

Logo © 2021 Natuurlijk Geluk / Algemene Voorwaarden / Privacy